Brezza Fiorentina

Brezza Fiorentina podseća nas na jedan od mirisa Toskane. Poseduje izuzetna higijenska svojstva koja garantuju održavanje zdravog, pročišćenog vazduha koji miriše poput livande I irisa u vašem životnom okruženju. Savršen spoj blagog mirisa cveta irisa i opuštajuće note lavande odvešće vas kroz zelena polja Italije, u prolećnom danu. Vaša spavaća soba biće ispunjena umirujućom aromom koja će vas uspavati.
Dostupne bočice od: 250 mL – 100 mL – 3 L
Mirisne note
Mešavinom florentinskog irisa i lavande nastaje svež i nežan miris. Promenljive i dražesne note irisa i lavande u kombinaciji sa balzamičnim notama kamfora i slatkog drveta spajaju se u jedinstven i neodoljiv miris.
Savršeni miris za sve

Svaki od Magniflex aromatičnih mirisa predstavlja jedinstven spoj prirode. Fuzije evociraju bašte sa cvećem, prelepa mesta i nepogrešive mirise koji će zaživeti baš u vašem domu.


Mnogo više od parfema

Magniflex aromatični mirisi obogaćeni su sredstvima za dezinfekciju koja obezbeđuju zdravu i pročišćenu okolinu. Svaki miris proizvodi se isključivo u Italiji, koristeći najkvalitetnije i pažljivo odabrane materijale.


Za više informacija posetite naš prodajni salon ili nas pozovite. kontaktirajte nas