Outlast®

Outlast® toper navlaka dušeka predstavlja tkaninu koja reguliše telesnu temperature. Štiti vaš dušek i stvara savršenu mikroklimu tokom sna. Ovaj materijal se prilagođava telesnoj temperaturi, osiguravajući idealnu mikroklimu prilikom odmora. OUTLAST® je termoregulaciona tkanina koja je prvobitno primenjivanana u svemirskim odelima astronauta. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza. Sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim telesna temperatura počne da raste, tehnologija počinje da apsorbuje višak toplote. Kada temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Na taj način idealna temperatura ostaje konstantna i omogućava izuzetnu pravilnost sna. Toper navlaka ima gumenu traku po celoj ivici, savršeno se prilagođava dušeku i može da se opere u veš mašini.
Sastav:
  • Gornji deo 100% poliester (Outlast®)
  • Unutrašnji deo 100% poliester
  • Donji deo i strana 100% poliester
Za više informacija posetite naš prodajni salon ili nas pozovite. kontaktirajte nas
Tehnologija u skladu sa prirodom

Magniflex prekrivači za dušeke izrađeni su od potpuno prirodnih materijala koji održavaju idealnu temperaturu dok spavate. Osiguravaju smanjeno znojenje i zdravo okruženje koje umanjuje mogućnost nastanka alergija. Ovi prekrivači su vaši najbolji saveznici za mirno spavanje jer vam pružaju izuzetno čvrst san.


Italijanski kvalitet

Osetite dugu tradiciju italijanskog zanata u kolekciji Magniflex posteljine. Ova 100% italijanska izrada kombinuje različite tehnike tkanja kako bi se dobila izuzetna mekoća i neuporediv kvalitet.