Dr. Goodnight

Da li Vam je potrebno da vaša beba i Vi prespavate noć?
Sanja Gjorgjeva, sertifikovan trener za nežno uspavljivanje (Certified Gentle Sleep Coach ® ), pomaže porodicama da imaju sladak san - pomaže budućim roditeljima, novorođenčadima, bebama i deci do šest godina da samostalno zaspe i prespavaju noć.

Poštovani roditelji, moje ime je Sanja Gjorgjeva - obučen, licenciran i sertifikovan Trener za spavanje (Gentle Sleep Coach ℠) za bebe i decu uzrasta od 4 meseca do 6 godina. Ponosna majka dvoje dece i zaposlena u kompaniji I Dream Concept koja se bavi istraživanjem, razvijanjem i inovacijama vezanim za san. Od januara 2016. godine stekla sam titulu Trenera za nežno uspavljivanje, programa Kim Vest poznatije kao The Sleep Lady®. Ovaj program je ujedno najprofesionalniji i najtemeljniji sertifikovan program za spavanje.

Kao sertifikovan Trener za nežno uspavljivanje radiću sa vama na pravljenju individualizovanog, korak po korak, plana spavanja koji će uzeti u obzir vašu roditeljsku filozofiju, uzrast vašeg deteta, zdravlje i narav, dobrobit majke i porodičnu dinamiku. I što je najvažnije, podržavaću vas i obučavati tokom tog procesa, od početka do kraja – prilikom noćnog spavanja i dnevnog sna!

Bez obzira na Vašu situaciju, možemo da prilagodimo plan za spavanje Vašeg deteta koji bi trebalo da nauči Vaše dete da prespava noć za manje od dve nedelje.

Nije važno da li spavate u istom krevetu sa vašom bebom, da li dojite, ili delite sobu. Neću od Vas tražiti da prestanete ukoliko to ne želite, niti ću Vas osuditi za vaš izbor.

Osobenost ovog pristupa je ta što tokom celog treninga roditelji reaguju na svoje dete i ostaju sa njim, dajući mu fizičko i verbalno ohrabrenje, ali dozvoljavajući mu da samo zaspi. Ovaj pristup je podržan Teorijom vezivanja (Attachement Theory) između roditelja i dece.

Ukoliko ste spremni da spavanje Vas i Vaše porodice bude prioritet, kontaktirajte Dr.Goodnight već danas da zakažete BESPLATAN petnaestominutni telefonski razgovor i saznate nešto više i detaljnije o uslugama koje nudimo.

Umetnost samostalnog uspavljivanja je neprocenjiv dar koji možete pokloniti svom detetu a i celoj svojoj porodici.

Dobro prespavana noć je bliže nego što mislite!

Više o ovoj temi možete pročitati na našoj web stranici www.drgoodnight.rs

Očekujemo Vaša pitanja na info@drgoodnight.rs