Armonia Latex

Armonia Latex dušek predstavlja savršen spoj prirodnih materijala i napredne tehnologije. Izrađen je kombinacijom latexa, polimera i vode zbog čega omogućava pravilan položaj kičme tokom sna. Namenjen je osobama koje žele zdrav i higijenski odmor dok istovremeno uživaju u luksuzu u svom domu.
12
godina garancije

Prednosti

 • Sloj od prirodnog latexa za dodatni osećaj udobnosti
 • Airform struktura obezbeđuje poboljšanu propustljivost vazduha izbegavajući vlagu i bakterije
 • Magnifoam pena za pravilan položaj kičme bez obzira na telesnu težinu, opušta mišiće i poboljšava cirkulaciju
 • Dual Core tehnologija se sastoji od dva jezgra unutar dušeka koji omogućava dva različita nivoa tvrdoće
Preporučuje se ljudima koji rade stresan posao, kao i osobama sa visokom mišićnom masom.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
 • Super mek
Više o materijalima
Cena od 154.200 do 386.000 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Cena varira u zavisnosti od širine, dužine i visine odabranog dušeka. Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Armonia Latex dušek je namenjen svima koji žele da upoznaju benefite naprednih tehnologija dok istovremeno koriste darove prirode.


Ovaj dušek je napravljen od Airform strukture koja je zaslužna za poboljšanu propustljivost vazduha izbegavajući vlagu, povećan broj bakterija, plesni i parazita. Na ovaj način vaš odmor će biti ne samo opuštajući, već i zdrav i higijenski.


Za potpuni ugođaj ovaj dušek donosi i luksuz u vaš dom. Osetite udobnost, mekoću i odmor kakav zaslužujete.


Materijali

 • Latex

  Latex predstavlja elastični materijal proizveden od kora određenih tropskih biljaka koje su obrađene uz pomoć vazduha. Strukturu ovog materijala čine milioni otvorenih ćelija koje su povezane mikro kanalima. Sjajni ergonomski i elastični kapaciteti garantuju vam opuštajući doživljaj spavanja.

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.