Leonardo

Leonardo dušek je elegantan i sofisticiran model za one koji traže vrhunsko opuštanje. Ovo je model dušeka u kojem se nalazi sva napredna tehnologija koju je Magniflex razvijao tokom 55 godina napornog rada. Dual Core tehnologija ga čini savršenim za one koji žele prilagođeni komfor, a Magnigel pena sa svojim jedinstvenom strukturom predstavlja savršenu podršku celom telu uz osećaj svežine i mekoće.
12
godina garancije

Prednosti

 • Magnigel pena pruža osećaj mekoće zbog čega dobijate utisak kao da ležite na oblaku
 • Navlaka je sa OUTLAST® termoregulacionom tkaninom koja pomoću posebnog voska omogućava optimalnu temperaturu tela
 • Dual Core tehnologija se sastoji od dva jezgra unutar dušeka koji omogućava dva različita nivoa udobnosti
 • Eliosoft jezgro daje pravilnu podršku kičmenom stubu i nežno zadržava telo u prirodnoj poziciji
Preporučuje se osobama koji žele maksimalnu udobnost bez ikakvih kompromisa.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
 • Super mek
Više o materijalima
Cena od 124.500 do 442.000 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Cena varira u zavisnosti od širine, dužine i visine odabranog dušeka. Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Vaša spavaća soba je prva i poslednja stvar koju vidite svakog dana. To je vaše intimno carstvo gde provodite trećinu svog života, i utočište u kojem u svakom trenutku možete da pobegnete od sveta.


Leonardo dušek je napravljen od Magnigel pene koja predstavlja najfleksibilniji materijal na našem tržištu, izuzetno je meka i udobna čime predstavlja savršenu podršku celom telu.


Za potpuni ugođaj ovaj dušek donosi i luksuz u vaš dom. Osetite udobnost, mekoću i odmor kakav zaslužujete.


Materijali

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.

 • Magnigel pena

  Nakon višegodišnjih istraživanja i specifičnih testova, u Magniflex laboratorijama je stvorena evolucija gela prve generacije – Magnigel pena. Predstavlja najprozračniji i najfleksibilniji materijal na tržištu. Magnigel pena je izuzetno meka i udobna zahvaljujući svojoj velikoj gustini, čime predstavlja savršenu podršku celom telu. Dušeku pruža osećaj svežine i mekoće zbog čega se osećate kao da ležite na oblaku.