Inspirativni citati Merlin Monro

Merlin Monro je jedna od najpoznatijih filmskih ikona i seks simbola koje je svet imao, po mnogima, najslavnija zvezda nekadašnjeg Holivuda. Pored toga što je njen život bio kratak i tragično se završio, ona i danas prestavlja inspiraciju. Pogledajte neke od njenih najpoznatijih citata.

Objavljeno 24 Ноември, 2017 u iDream magazin

„Lepota je u nesavršenosti. Ludilo je genijalno i bolje je biti apsolutno smešan nego apsolutno dosadan.”

„Ja sam sebična, nestrpljiva i pomalo nesigurna. Ponekad pravim greške, ponekad sam izvan kontrole i s vremena na vreme teška za rukovanje. Ali ako me ne možeš podneti kada sam najgora, sigurno me ne zaslužuješ ni kada sam najbolja.”
 „Verujem da se sve događa s razlogom! Ljudi se menjaju, da biste naučili da ih pustite. Stvari ne idu kako treba, da biste znali da procenite kada ste u pravu. Verujete u laži, da biste na kraju naučili da ne verujete nikome osim sebi. Ponekad, dobre stvari propadaju, tako da možete očekivati da će više dobrih stvari pasti i na vas.”
„Ja sam dobra, ali nisam anđeo. Grešim, ali nisam đavo. Ja sam samo jedna mala devojka u velikom svetu koja pokušava da pronađe nekoga koga će voleti.”
„Svi bismo trebali da počnemo da živimo pre nego što ostarimo previše. Glupo je plašiti se. I kajati, isto tako.”

 „Ne smeta mi život u muškom svetu, sve dok mogu biti žena u njemu.”
„ Ženama koje teže da budu jednake sa muškarcima, nedostaje ambicija.”

„Svim devojkama koje misle da su debele samo zato što ne nose odeću XXS – predivne ste, ono što je ružno je društvo. ”

„Želim da ostarim bez zatezanja lica. Želim da budem dovoljno hrabra da ostanem lojalna licu koje sam sama napravila. Ponekad mislim da bi bilo lakše izbeći starost i umreti mlad, ali onda nikada ne bi kompletirali svoj život, zar ne? NIkada ne biste upoznali sebe u celosti. ”
„Ne znam ko je izmislio visoke potpetice, ali sve žene mu puno duguju.”
„Smejte se jer život je lep, i ima toliko stvari zbog kojih se trebate smejati…”