100 % Piuma

100 %  Piuma je primer tradicionalnog perjanog jastuka. Sastoji se od 100 % guščijeg perja koje omogućava optimalnu telesnu temperaturu tokom cele noći. Ovaj jastuk pruža osećaj mekoće i udobnosti.
Dimenzije: 50x80
3
godine garancije

Prednosti

  • Nudi mogućnost modeliranja, odnosno menjanja oblika
  • Sadrži guščije perje koje reguliše telesnu temperaturu
  • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele prirodnu čvrstinu i nežnost organskog perja.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 5.600 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Pamuk

    Najvažnija karakteristika pamuka je njegova funkcija protoka vazduha koji čak i u kontaktu sa kožom tela ostaje svež. Ima sposobnost apsorpcije velikog dela vlage kako bi koža bila suva tokom cele noći. Iako mek, pamuk predstavlja materijal koji se teško oštećuje i čije vlakno je izdržljivo. Ukoliko želite izvrstan i neuporediv komfor, onda je pamuk idealan materijal za vas.

  • Guščije perje

    Guščije perje je savršen regulator mikroklime tela. Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama zadržava veliku količinu vazduha i održava konstantnu telesnu temperaturu u odnosu na uslove spoljašnje sredine, pri čemu koža može slobodno da diše.