Cotton Standard

Cotton Standard jastuk je deo Toscana kolekcije Magniflex jastuka. Glavna karakteristika ove kolekcije je naglašeno poštovanje čoveka i životne sredine. Spavanje na ovom jastuku predstavlja povezanost sa prirodom budući da su tkanine korišćene za njegovu izradu organskog materijala.
Dimenzije: 72x42x12
3
godine garancije

Prednosti

  • Izrađen od prirodnih materijala
  • Poseduje GOTS sertifikat koji potvrđuje upotrebu prirodnih materijala u izradi
  • Predstavlja savršenu podršku i opuštanje mišića
  • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele mekše i manje jastuke, kao i onima koji pate od alergija i respiratornih problema.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 12.800 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Geomemory

    Geomemory predstavlja anatomski materijal obogaćen aloe verom ili ekstraktom soje. Prirodno se prilagođava obliku tela i pruža nezavisnu podršku glavi, ramenima, grudima, rukama, karlici i nogama. Vaše telo je jedinstveno i zaslužuje poseban tretman visokog kvaliteta.

  • Organski pamuk

    Organski pamuk je svež materijal koji je izuzetno prijatan na dodir. Ovi 100 % prirodni materijali imaju GOTS sertifikat, čime se garantuje da se tokom proizvodnje ovih materijala ne nanosi šteta ljudima i životnoj sredini. Prekrivač izrađen od 100 % organske tkanine garantuje maksimalan protok vazduha i poboljšava biološke funkcije tako što uravnotežava bioritam tokom spavanja.