Rolloboules

Rolloboules jastuk je primer tradicionalnog jastuka. Njegova struktura pruža idealnu podršku vratu, glavi i ramenima. Sastoji se od pamučnih loptica koje su zadužene za savršenu raspodelu težine vrata i glave.
Dimenzije: 50x80
3
godine garancije

Prednosti

  • Predstavlja idealan niski jastuk
  • Oblik jastuka se može jednostavno modelirati
  • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele prirodnu čvrstinu i nežnost organskog pamuka, uz mogućnost podešavanja visine.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 5.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Pamuk

    Najvažnija karakteristika pamuka je njegova funkcija protoka vazduha koji čak i u kontaktu sa kožom tela ostaje svež. Ima sposobnost apsorpcije velikog dela vlage kako bi koža bila suva tokom cele noći. Iako mek, pamuk predstavlja materijal koji se teško oštećuje i čije vlakno je izdržljivo. Ukoliko želite izvrstan i neuporediv komfor, onda je pamuk idealan materijal za vas.

  • Pamučne loptice

    Pamučne kuglice spajaju lakoću, glomaznost i elastičnost. Njihova posebna struktura stvara „efekat pera“, odnosno izuzetno mekan komfor. Njegova primena u Magniflex jastucima vam pruža priliku da uživate u dugotrajnom i hipoalergenskom proizvodu.