Superiore Comfort

Superiore Comfort jastuk kombinuje napredne tehnologije kako bi se osigurao besprekoran komfor tokom spavanja. Dizajniran je od strane ortopedista da bi omogućio podršku vratu tokom cele noći. OUTLAST® prekrivač donosi hladan i suv odmor.
Dimenzije: 52x32x5/10
3
godine garancije

Prednosti

  • Ortopedisti su dizajnirali ovaj jastuk i omogućili umirujuću podršku vratu
  • OUTLAST® prekrivač reguliše telesnu temperaturu
  • Memoform pena nudi savršenu podršku mišićima
  • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima kojima je potrebna dodatna podrška za vrat, kao i osobama koje imaju problema sa povećanim znojenjem.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 11.600 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Outlast

    Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.