Superiore Wave

Superiore Wave ergonomski jastuk sa dvostrukim asimetričnim oblikom talasa daje dodatnu podršku vašem vratu. Za opuštanje iz snova zadužena je Memoform pena koja ispunjava njegovu unutrašnjost, omogućavajući cirkulaciju vazduha tokom cele noći.
Dimenzije: 60x43x11/10
3
godine garancije

Prednosti

 • Talasasti oblik donosi dodatnu podršku vratu i glavi
 • Dupla visina za dve mogućnosti komfora
 • Navlaka izrađena od OUTLAST® termoregulacione tkanine
 • Memoform pena pruža savršenu podršku vratu i glavi
 • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele dvostruku udobnost i visinu, kao i hladan, svež i prijatan osećaj na licu. Dizajniran je za osobe koji imaju problema sa povećanim znojenjem i temperaturnim razlikama.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 12.800 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.