Virtuoso Soft

Virtuoso Soft je tradicionalni i izuzetno mekani jastuk. Krasi ga elegantni prekrivač izrađen od viskoznog satena. Sastav punjenja ovog jastuka omogućava modeliranje po želji, kao i besprekornu podršku vratu i ramenima.
Dimenzije: 50x80
3
godine garancije

Prednosti

 • Kombinacija satena i viskoze čini navlaku koja ima i bočni rajsferšlus sa strane za lako skidanje i pranje
 • Guščije perje i paperje ispunjavaju unutrašnjost i omogućavaju idealnu perspiraciju kože
 • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji vole mekane i nežne jastuke i koji žele mir i luksuz u spavaćoj sobi.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 16.500 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija pozovite nas ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

 • Guščije paperje

  Guščije paperje karakteriše odlična prozračnost kože i održavanje pravilne telesne temperature koja donosi izuzetno prijatan osećaj. Manje je i mekše od perja zbog čega nudi maksimalnu lakoću i zapreminu, kao i posebno meku udobnost. Poštuje mikroklimu tela i omogućava koži da diše održavajući konstantnu telesnu temperaturu.

 • Guščije perje

  Guščije perje je savršen regulator mikroklime tela. Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama zadržava veliku količinu vazduha i održava konstantnu telesnu temperaturu u odnosu na uslove spoljašnje sredine, pri čemu koža može slobodno da diše.

 • Viskozni saten

  Ovaj materijal kombinuje meku i svilenu na dodir viskozu sa blistavim i elegantnim satenom. Ima odličnu sposobnost raspršivanja vlage dušeka. Zahvaljujući ovoj sposobnosti, viskozni saten olakšava protok vazduha u dušeku.