Udobnost u svakom trenutku, bilo gde

Unutrašnji materijali

Opšte karakteristike naših materijala:

Materijali korišćeni u izradi Magniflex proizvoda nude različite mogućnosti kako bi odgovorili na individualne potrebe udobnosti. Proizvodi su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala kako bi njihova dugotrajnost bez deformiteta bila zagarantovana. Naši dizajneri znaju važnost konstantnog protoka vazduha kroz dušeke zbog čega su koristili materijale i tehnologiju koji zajedno omogućavaju njegovu cirkulaciju, čime su osigurali i najbolje higijenske uslove.

Sve Magniflex proizvode karakteriše i posedovanje sertifikata, odnosno OEKO TEX garancije, koji garantuje odsustvo toksičnih ili materija koje su štetne za čoveka i životnu sredinu u izradi proizvoda.

Inovacije nikad ne spavaju

Magniflex-ova posvećenost istraživanju i upotrebi najkvalitetnijih sirovina stvara idealan dušek za svaku potrebu i sve vrste komfora

Visokotehnološki unutrašnji materijali

Memoform
Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.
Kako nastaje Memoform
Memoform se sastoji od otvorenih ćelija velike gustine koje omogućavaju protok vazduha unutar dušeka. Pored toga, ova jedinstvena mikroćelijska struktura osigurava njegovo prilagođavanje pritisku koji vrši telo, pružajući mu pravilnu podršku i donoseći izvanredan benefit.
Kako radi Memoform?
Memoform poništava pritisak koji gravitacija stvara na telo i dušek, stvarajući zonu nulte gravitacije između njih. Ovaj materijal prateći pokrete tela tokom sna osigurava konstantnu udobnost na koju ne utiču temperaturne promene, čime garantuje vrhunski kvalitet odmora tokom sva četiri godišnja doba. Kako bi se omogućila idealna cirkulacija krvi tokom odmora, Memoform se prilagođava ljudskoj građi i osigurava da se ne vrši pritisak na telo. Ovaj materijal otklanja bolove tokom noći i prilikom ustajanja i donosi izvanredan osećaj komfora. Memoform predstavlja neuporedivo najmekšu memorijsku penu među svim materijalima koji se koriste za proizvodnju naših dušeka i nudi nenadmašnu udobnost tokom cele noći. Momentalno reaguje na toplotu i pritisak što uzrokuje savršeno praćenje linije tela i pružanje besprekorne podrške, naročito leđima. Ima sposobnost brzog vraćanja u svoj prvobitan oblik i prilagođavanja svakom pokretu tela tokom noći, pri čemu ne prekida san. Na ovaj način istovremeno radi 3 stvari – pruža podršku leđima, ne pritiska kičmu i ne sprečava cirkulaciju.
Šta je Memorijska pena?
Memorijska pena je izuzetan materijal koji se prilagođava obliku vašeg tela. Naše telo predstavlja neverovatnu kombinaciju konkavne i konveksne regije sa jakim, ali specifičnim delovima kao što su vrat, ramena i leđa. Zato je Memorijska pena dizajnirana da savršeno odgovara svakom delu tela, reagujući na telesnu težinu i njegovu prirodnu toplotu. Pruža osećaj olakšanja i udobnosti prilagođavanjem obliku tela i pokretima tokom cele noći.
Komfor bez pritiska
Memorijska pena se sastoji od otvorenih ćelija i velike je gustine. Zahvaljujući svojoj strukturi savršeno se prilagođava telu bez vršenja pritiska na kičmu ili negativnog uticanja na limfni sistem i cirkulaciju krvi. Njena struktura čini je idealnom za dugotrajno ležanje u krevetu.
Koja je razlika između memorijske pene i drugih visoko elastičnih materijala?
Uobičajenim poliuretanskim penama je potrebno više vremena da se vrate u prvobitan oblik nakon pritiska tela. Veoma su osetljive na toplotu i pritisak i nedostaje im fleksibilnosti što može dovesti do stvaranja rupa i udubljenja na dušeku. Ovo stvara teži povratak u prvobitan oblik, što je ujedno osnovna i izuzetno važna razlika između njih i memorijske pene. Magniflex pena reaguje prvenstveno na fizički pritisak, a ne na toplotu, zbog čega se prilagođava telu sa visokom preciznošću i izuzetno brzo vraća svoj prvobitan oblik.
Prilagođava se građi i poštuje celo telo
Zbog posebne sposobnosti prilagođavanja ljudskoj građi i osiguravanja da telo ne trpi nikakav pritisak pogoduje idealnoj cirkulaciji krvi tokom odmora. Memoform čuva telo od bilo kakvih upornih bolova tokom noći i donosi izvanredan osećaj komfora prilikom jutarnjeg buđenja.
Uskoro ćete zaboraviti vrele i letnje noći…
Rezultati istraživanja koje smo sproveli su pokazali da previše mek dušek može stvoriti prekomernu toplotu. Zato je Magniflex memorijska pena napravljena jedinstvenom formulom otvorenih ćelija. Omogućava protok vazduha i poseduje termoregulacione osobine, apsorbuje višak toplote koji potom oslobađa ukoliko je potrebno, i na taj način stvara idealnu mikroklimu tokom noći.
Airform tehnologija
Uloga Airform tehnologije je distribuiranje telesne težine po zonama i omogućavanje protoka vazduha. Svaki deo tela vrši drugačiji pritisak na dušek, naročito glava, grudni koš i noge. Ukoliko kičma ne dobija fleksibilnu podršku ne može se ostvariti njen prirodan položaj, što dovodi do povećanja rizika od distorzije. Posebna airform struktura ne samo da poboljšava protok vazduha, već i čini Magniflex memorijsku penu jedinstvenom na tržištu. Ova struktura stvara i važnu zonsku podršku, podržavajući delove tela u skladu sa njihovim različitim potrebama. 3 zonska struktura obezbeđuje najvažniju podršku – glavi, trupu i nogama.
Magnigel pena
Nakon višegodišnjih istraživanja i specifičnih testova, u Magniflex laboratorijama je stvorena evolucija gela prve generacije – Magnigel pena. Predstavlja najprozračniji i najfleksibilniji materijal na tržištu. Magnigel pena je izuzetno meka i udobna zahvaljujući svojoj velikoj gustini, čime predstavlja savršenu podršku celom telu. Dušeku pruža osećaj svežine i mekoće zbog čega se osećate kao da ležite na oblaku.
Kako nastaje Magnigel pena?
Magnigel pena predstavlja unutrašnju 3D strukturu dizajniranu da omogući povećanu prozračnost i stabilizaciju temperature dušeka i jastuka, koji pri svakom kontaktu sa telom ostaju sveži i suvi. Na taj način eliminišu mogućnost stvaranja bakterija prouzrokovanih znojenjem.
Kako radi Magnigel pena?
Opsežno testiranje je pokazalo da Magnigel pena ima sposobnost održavanja stabilne temperature u celom dušeku. Drugim rečima, potrebno joj je više vremena za zagrevanje, a manje za hlađenje u poređenju sa drugim penama dostupnim na tržištu. Ova odlika umanjuje šansu da se usled nagle promene temperature probudite u toku noći.
Vrhunska prozračnost i svežina:
Testiranje nivoa prozračnosti Magnigel pene pokazalo je da je ona superiornija u poređenju sa tradicionalnim materijalima. Zahvaljujući izuzetnoj prozračnosti omogućena je bolja cirkulacija vazduha i povećan osećaj svežine tokom noći. Inovativna i patentirana Magnigel pena omogućava osećaj lebdenja na oblacima zahvaljujući neuporedivom komforu. Osećaju svežine doprinosi jedinstvena struktura koja donosi konstantnu mikroklimu između dušeka i tela tako što širi toplotu, a brzo se hladi. Ovaj materijal je revolucionaran i jedinstven po svojim svojstvima. Spaja neverovatnu mekoću, udobnost i sposobnost propuštanja vazduha duboko u dušeku.
Veća prozračnost i svežina
Nivoi prozračnosti Magnigel pene su se nakon testiranja pokazali superiornijim u poređenju sa tradicionalnim poliuretanima. Ovi nivoi omogućavaju veću cirkulaciju vazduha i poboljšani osećaj svežine tokom cele noći.
Kakve prednosti nude dušeci i jastuci napravljeni od Magnigel pene?
Najveća prednost dušeka i jastuka napravljenih od Magnigel pene je neuporediv osećaj čistoće i suvoće tokom cele noći. Magnigel pena je dugotrajna i ekološki otporna na deformitete, zbog čega vam omogućava da se opustite dok vaše telo dobija idealnu podršku.
Magnifoam
Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.
Elioform pena (Čvrsta i kompresivna)
Elioform pena je sastavljena od dve vrste sunđerastog materijala, pri čemu jedan daje čvrstinu, a drugi stabilnost. Njena struktura je izrađena od mikro vazdušnih ćelija. Ove ćelije omogućavaju dušeku da diše i čine ga zdravim i higijenskim za spavanje.
Eliosoft pena (Meka)
Eliosoft pena je sastavljena od mikro ćelija koje su međusobno povezane kapilarima sa velikom gustinom. Zahvaljujući njenom sastavu materijal dobija idealnu čvrstinu, stabilnost i nežnost. Iako ima iste osobine kao Elioform pena, njena struktura čini materijal mekšim.
Memoform HD
Memoform HD je inovativna, visoko elastična pena sa visokom gustinom koja je izuzetno čvrsta. Zahvaljujući tome, poseduje veći kapacitet da se prilagodi obliku tela, savršeno prateći svačiju siluetu. Daje savršen komfor i pruža neuporedivu podršku leđima. Njena čvrstina i dug vek trajanja čine ovaj materijal idealnim za najsofisticiranije i tehnološki napredne proizvode.
Magnifoam Breeze
Magnifoam Breeze je poliuretanska prozračna pena koja ima sposobnost visokog protoka vazduha, veoma je tvrda i otporna na lomljenje. Izuzetno je otporna i na deformacije prouzrokovane dugom upotrebom. Dostupna je u dve verzije: Eliosoft Breeze, za meku i nežniju podršku, i Elioform Breeze, za čvršću podršku. Materijal je obogaćen ekstraktom eukaliptusa zaslužnim za pojačan osećaj prijatnosti i svežine. Održava hladnu temperaturu tela i donosi povetarac zadovoljstva.
Super soft fiber
Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja. Pored osećaja mekoće, ova super mekana vlakna osiguravaju protok vazduha i pružaju podršku celom telu. Poseban sastav materijala stvara osećaj blagostanja i poboljšava udobnost tokom spavanja.
Memosoft
Memosoft je udoban, anatomski materijal koji obuhvata telo, pružajući neverovatan osećaj ekstremne mekoće i izvanrednog komfora. U kombinaciji sa Memoform, Elioform ili Eliosoft penama dolazi do dodatnog poboljšanja njegovih kvaliteta i osiguravanja još nežnije podrške. Ovaj materijal vam donosi iskustvo spavanja kakvo nikada niste doživeli.
Aquabreeze
Aquabreeze predstavlja inovativnu penu na vodenoj bazi. Izuzetno je fleksibilna i predstavlja materijal najboljeg kvaliteta koji je tek od nedavno dostupan na tržištu. Tehnologija otvorenih ćelija omogućava lako cirkulisanje vazduha koje dovodi do optimalnog rasipanja telesne toplote. Aquabreeze čuva ove karakteristike čime omogućava dušeku da ostane fleksibilan i neverovatno udoban. Magniflex tehnologija vam uvek stoji na raspolaganju.
Opruge
Opruge umetnute u Magniflex dušeke su izrađene od kaljenog čelika 2.2. Ovaj materijal garantuje fleksibilnost i otpornost na deformacije. Za optimalnu upotrebu dušeka sa oprugama neophodan je kruti oslonac, poput onog koji nude nosači kreveta sa šipkama.
Mikro opruge
U poređenju sa tradicionalnim oprugama, mikro opruge koje Magniflex koristi su manjih dimenzija. To omogućava povećanje njihove upotrebe unutar dušeka: što je veći broj ugrađenih mikro opruga, veće su kontaktne tačke, a samim tim je podrška koju pružate kičmi bolja. Na taj način dobijate bolju ergonomiju i kvalitetniji odmor.
Nano opruge
Magniflex ima nano opruge, odnosno pojedinačne džepne opruge, koje su tanje od mikro opruga. Efikasnije su u reakciji na stres koji primenjuje telo i pružaju različitu podršku glavi, ramenima, leđima, bokovima, nogama, kolenima i zglobovima. Izuzetno su otporne na deformacije tokom vremena.
Potpuno prirodni unutrašnji materijali
Kako bi se u svakoj linija proizvoda postigla maksimalna udobnost i podrška pažljivo su birana i kombinovana najfinija vlakna.
Geomemory
Geomemory predstavlja anatomski materijal obogaćen aloe verom ili ekstraktom soje. Prirodno se prilagođava obliku tela i pruža nezavisnu podršku glavi, ramenima, grudima, rukama, karlici i nogama. Vaše telo je jedinstveno i zaslužuje poseban tretman visokog kvaliteta.
Ecogreen
Ecogreen je tehno-prirodan, fleksibilan i ortopedski materijal. Pomaže u obezbeđivanju pravilnog položaja ramena, leđa i ekstremiteta. Strukturu ovog materijala čine ćelije na bazi vode i esencijalnih ulja zbog čega stimuliše protok vazduha, pri čemu dušek ostaje hladan i suv. Vaše telo bi vam se sigurno zahvalilo na osećaju neverovatne prijatnosti koji ovaj materijal pruža.
Slezova pena
Za izuzetno udobnu i meku podršku potrebno je jezgro izgrađeno od hidro pene u kombinaciji sa ekstraktima sleza. Slez ima anti-upalna svojstva i deluje umirujuće i blagotvorno na nervni sistem. Sloj sa ekstraktima sleza predstavlja kombinaciju dobrobiti za nervni sistem i pružanja meke, udobne i opuštajuće podrške. Vrhunska definicija udobnosti nalazi se nadohvat ruke.
Latex
Latex predstavlja elastični materijal proizveden od kora određenih tropskih biljaka koje su obrađene uz pomoć vazduha. Strukturu ovog materijala čine milioni otvorenih ćelija koje su povezane mikro kanalima. Sjajni ergonomski i elastični kapaciteti garantuju vam opuštajući doživljaj spavanja.
Vuna kamile
Zahvaljujući strukturi koja zadržava toplotu, vlasi kamile su idealne za punjenje zimskih dušeka. Koristeći hidroskopske mogućnosti apsorbuje vlagu koju telo oslobađa i pomaže joj da ispari, pri čemu održava konstantno suvu i prijatnu mikroklimu.
Kašmir
Kašmir predstavlja veoma meko životinjsko vlakno čija je glavna karakteristika izvanredna sposobnost zadržavanja vazduha. Proizvodima izrađenim od njega omogućava visoki stepen toplotne izolacije, pomažući zadržavanju toplote kada postoji potreba za tim. Još jedan razlog zbog kog ćete voleti kašmir je što odoleva prljavštini, naročito prašini. Neverovatna sposobnost da zatvori vazduh donosi visoki stepen toplotne izolacije potreban za konstantnu izolaciju tokom zimskog perioda.
Merino vuna
Merino vuna predstavlja jednu od najboljih prirodnih tkanina ikada. Dobija se od najbolje vrste ovaca i izuzetno je mekana na dodir. Poseduje termoregulacione mogućnosti i omogućava odličan protok vazduha zbog čega koža lakše diše tokom spavanja.
Konjske vlasi
Konjske vlasi predstavljaju izuzetno otporna, fleksibilna i elastična vlakna. Ne gube svoju prirodnu elastičnost i brzo vraćaju svoj prvobitan oblik. Koristile su se još u antičko doba za punjenje kreveta i dušeka zbog svoje neverovatne otpornosti. Pored pružanja istog nivoa komfora tokom vremena imaju i sposobnost apsorbovanja vlage. Zahvaljujući svojim hidroskopskim osobinama, vlasi upijaju vlagu i omogućavaju telu da ostane hladno i suvo.
Lan
Struktura lana je molekularna zbog čega ovaj materijal apsorbuje vlagu koju telo oslobađa tokom sna i omogućava njeno kasnije isparenje. U dodiru sa kožom tela pruža ugodan osećaj svežine i rafiniranog zadovoljstva svake noći, što ga čini idealnim za popunjavanje letnje strane dušeka.
Pamuk
Najvažnija karakteristika pamuka je njegova funkcija protoka vazduha koji čak i u kontaktu sa kožom tela ostaje svež. Ima sposobnost apsorpcije velikog dela vlage kako bi koža bila suva tokom cele noći. Iako mek, pamuk predstavlja materijal koji se teško oštećuje i čije vlakno je izdržljivo. Ukoliko želite izvrstan i neuporediv komfor, onda je pamuk idealan materijal za vas.
Svila
Svila je najbolje i najjače prirodno vlakno. Iako poseduje veliku mehaničku silu i elastičnost, ostaje meka i prirodna na dodir. Predstavlja odličan izolator omogućavajući toplotu zimi, a hladnoću leti. Jedan je od najpoželjnijih materijala na svetu.
Guščije perje
Guščije perje je savršen regulator mikroklime tela. Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama zadržava veliku količinu vazduha i održava konstantnu telesnu temperaturu u odnosu na uslove spoljašnje sredine, pri čemu koža može slobodno da diše.
Guščije paperje
Guščije paperje karakteriše odlična prozračnost kože i održavanje pravilne telesne temperature koja donosi izuzetno prijatan osećaj. Manje je i mekše od perja zbog čega nudi maksimalnu lakoću i zapreminu, kao i posebno meku udobnost. Poštuje mikroklimu tela i omogućava koži da diše održavajući konstantnu telesnu temperaturu.
Pamučne kuglice
Pamučne kuglice spajaju lakoću, glomaznost i elastičnost. Njihova posebna struktura stvara „efekat pera“, odnosno izuzetno mekan komfor. Njegova primena u Magniflex jastucima vam pruža priliku da uživate u dugotrajnom i hipoalergenskom proizvodu.
Spoljni materijali
Tkanine
Outlast
Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.
Viskoza
Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.
Viskozni saten
Ovaj materijal kombinuje meku i svilenu na dodir viskozu sa blistavim i elegantnim satenom. Ima odličnu sposobnost raspršivanja vlage dušeka. Zahvaljujući ovoj sposobnosti, viskozni saten olakšava protok vazduha u dušeku.
3D tkanina
3D tkanina ima strukturu mikromreže sa odličnim kapacitetom za otklanjanje vlage tokom noći. Specifična struktura čini ovu tkaninu izdržljivom, neutrališe neprijatne mirise i održava svežinu, kao i higijenu, na visokom nivou. Ovaj mek i nežan materijal se suši četiri puta brže od pamučne tkanine, što ga čini idealnim za ljude koji imaju problem sa preteranim znojenjem preko noći.
Tkanina protiv gušenja
Ovu tkaninu čine 3D vlakna koja dišu. Njegova visoko prozračna struktura čini ga pogodnim za protok vazduha unutar dušeka. Omogućava cirkulaciju vazduha jednostavnim aktiviranjem praktične funkcije protiv gušenja. Posebno se preporučuje deci zbog važnosti sna tokom prvih godina života.
>
Thermic
Thermic® predstavlja poseban tekstilni materijal koji je izuzetno otporan i prijatan na dodir. Poseduje funkciju „toplotne baterije“, odnosno oslobađa višak toplote iz tela tokom vrelih letnjih dana. Napuni se toplinom tela, skladišti višak toplote i oslobađa je nakon što se telesna temperatura ohladi, pri čemu izbegava prekomerne temperaturne promene tokom noći. Ovaj materijal omogućava zdrav san i garantuje visoki kvalitet odmora.
Medicare tkanina
Ova tkanina je otporna na prašinu, bakterije i grinje, čime obezbeđuje 100 % čistu higijensku površinu. Predstavlja posebno tretiranu tkaninu sa veoma inovativnim postupkom obrade materijala. Tokom proizvodnog procesa koji poštuje politiku očuvanja životne sredine nastala je tkanina koja omogućava idealne higijenske uslove sa antibakterijskim tretmanom.
X-static
X-Static® je termoregulaciono vlakno od 99,9 % čistog srebra. Ovo vlakno vas leti hladi, a zimi greje. Sprečava gubitak toplote tako što je aktivno odbije natrag ka telu. Predstavlja antimikrobnu tkaninu koja ima sposobnost da kontroliše neprijatne mirise. Donosi povećanu udobnost zahvaljujući antistatičkom dejstvu zbog kog disperzivno deluje na elektrostatičko naelektrisanje.
Pririodni
Ove tkanine obrađene su prirodnim vlaknima i nude mnogo zdravstvenih benefita. Prozračne su i hipoalergenske, garantujući netoksičnost i higijenu proizvoda. Prilikom upotrebe prirodnih supstanci i biljnih vlakana u izradi materijala kontrolišu se pravila o kvalitetu proizvoda, dok se prilikom ekstrakcije i prerade poštuje životna sredina.
Wood (drvena) tkanina
Wood (drvena) tkanina je u potpunosti napravljena od celuloze. Predstavlja ekološku i zdravu tkaninu. Ima veliku moć apsorpcije vlage zbog čega je navlaka suva i prijatna. Deluje kao termoregulator i ima sposobnost da diše i kontroliše neprijatne mirise. Ova tkanina je meka na dodir poput pliša.
Bamboo (bambus) tkanina
Bambus sadrži pektin, koji štiti kožu od upala i daje joj svežinu. Ova tkanina upija vlagu i nudi odličnu ventilaciju. Njena konstrukcija je u potpunosti prekrivena mikropukotinama koje stvaraju sjajna ventilaciona svojstva potrebna za suv i hladan odmor. Bambus tkaninu karakteriše dugotrajnost i mogućnost zadržavanja originalnog oblika, čak i nakon mnogo pranja.
Srebrna vlakna
Čisto srebro je materijal koji poseduje izvanredna antibakterijska i termička svojstva. Donosi i odličan protok vazduha neophodan za zdrav san.
Organski pamuk
Organski pamuk je svež materijal koji je izuzetno prijatan na dodir. Ovi 100 % prirodni materijali imaju GOTS sertifikat, čime se garantuje da se tokom proizvodnje ovih materijala ne nanosi šteta ljudima i životnoj sredini. Prekrivač izrađen od 100 % organske tkanine garantuje maksimalan protok vazduha i poboljšava biološke funkcije tako što uravnotežava bioritam tokom spavanja.
100% pamuk
Pamuk je meko i udobno biljno vlakno zbog čega ovaj materijal ima važne hidroskopske i antistatičke osobine. Ima sposobnost odličnog protoka vazduha i visok stepen apsorpcije vlage. Prijatan je na dodir i omogućava koži da diše tokom cele noći, čime donosi neophodnu svežinu tokom spavanja.
Amrelčina
Amrelčina je materijal prirodnog porekla izrađen od češljanih prediva koji potiču iz visokokvalitetnog pamuka. Karakteriše ga lakoća i snaga koji su zaslužni za održavanje visokih performansi tkanine tokom vremena. Baršunast na koži, ovaj materijal donosi stil i eleganciju u vaš odmor.
Pamučni saten
Ova plemenita i elegantna tkanina kombinuje mekani i sjajni saten sa najvišim kvalitetom 100 % pamuka, odnosno higijenskim i izuzetno otpornom materijalom. Ova kombinacija donosi teksturu koja je neuporedivo meka i prijatna na dodir.
Pamučno platno
Ovaj materijal je izrađen od 100 % pamuka najvišeg kvaliteta. Njegova hidroskopska svojstva obezbeđuju idealnu prozračnost koja je neophodna za potpuno regenerisanje tokom spavanja. Donosi vam izvanrednu udobnost i mekoću pri kontaktu sa kožom.
Pamučna mešavina
Pamučna mešavina je tkanina koja je izuzetno mekana na dodir i izdržljiva tokom vremena. Karakteriše je i sposobnost protoka vazduha koji je potreban za zdrav san i kvalitetan odmor.