Magniflex Blog

Novo na blogu Da li je pametno kupiti najjeftiniji dušek? U situaciji kada pred sobom imamo veliki izbor proizvoda široke potrošnje, a sa stalnim naporom da ne prekoračimo budžet, iskušenje da se kupe artikli koji se oglašavaju kao najjeftiniji na tržištu je konstantno. Uvek tražimo bolju ponudu, akciju, rasprodaju ili tematski inspirisane popuste. Pročitaj opširnije
 • 18.05.2020.

  Kako da prepoznam kvalitetan dušek?

  Kvalitet je prva stvar na koju pomislimo kada smo u potrazi za novim dušekom, u nadi da će nam doneti mirno prospavane noći tokom dugog vremenskog perioda.
  Pročitajte opširnije
 • 07.05.2020.

  Dobar dušek za dečji krevet je pametna investicija

  Odrasli ljudi već znaju sve o važnosti sna za neophodan, a kvalitetan odmor, raspoloženje i buđenje bez bolova u vratu i leđima. Zato pažljivo biraju dušek, tretirajući tu kupovinu kao investiciju i znajući da će kvalitetan dušek dugo obavljati svoju funkciju na najbolji mogući način.
  Pročitajte opširnije
 • 30.04.2020.

  Razlika između dušeka od memorijske pene i žičanog jezgra

  Ako ste tradicionalisti, onda Vas dušek uvek asocira na onaj standardni pojam koji znači žičano jezgro. Pa ipak, ljubitelji inovacija koji su naklonjeni dušecima od memorijske pene po mnogo čemu su u pravu.
  Pročitajte opširnije
 • 16.04.2020.

  Šta je bolje, tvrd ili mek dušek?

  Znate li kako dušek obezbeđuje dobar san i čini da se ujutru budite odmorni? Kroz ravnomerno raspoređivanje težine dok ležite, dajući potporu celom telu, tako da kičma ostane u pravilnom položaju.
  Pročitajte opširnije
 • 10.04.2020.

  Kako da izaberete najbolji dušek za francuski ležaj

  Ako ste već imali priliku da za sebe birate dušek, onda znate da procedura može biti zahtevna, jer izbor dušeka zavisi od velikog broja faktora, poput Vaših navika, zdravstvenog stanja, kao i visine i težine.
  Pročitajte opširnije