Vivo

Vivo je dvostrani ortopedski dušek visine 20cm koji pruža udobnu i pravilnu podršku za pet glavnih delova tela tokom cele noći.
25
godina garancije

Prednosti

 • Pruža pravilnu podršku za pet glavnih delova tela: vrat, ramena, kičmu, bokove i zglobove
 • Memoform pena se savršeno prilagođava obliku tela i sadrži hipoalergena vlakna
 • Jezgro duseka od 17 cm od visoko elastične pene
 • Visokokvalitetni tekstil dušeka ima antialergijski i antibakterijski tretman i nežan je čak i prema osetljivoj koži
Preporučuje se osobama koje imaju problema sa kičmom i bolove u leđima, kao i deci zbog anatomske i ortopedske podrške.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 44.400 do 101.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Vivo dušek kombinuje jezgro od Elioform tvrdje pene i sloj memorijske pene sa jedne strane. Ovaj materijal ravnomerno raspoređuje težinu tela, što ublažava nelagodu u ramenima, struku i nogama. Prvoklasni materijal navlake dušeka ima antialergijski i antibakterijski tretman i nežan je čak i prema osetljivoj koži.


Vivo dušek pruža zdravu, ortopedsku podršku koja održava kičmu u ispravnom položaju tokom sna. Uz pomoć Magniflex dušeka osećaćete se opušteno čim legnete u krevet. 


Pružite svom telu tretman kakav zaslužuje tokom sna.


Model Vivo možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64

Materijali

 • Elioform pena

  Elioform pena je sastavljena od dve vrste sunđerastog materijala, pri čemu jedan daje čvrstinu, a drugi stabilnost. Njena struktura je izrađena od mikro vazdušnih ćelija. Ove ćelije omogućavaju dušeku da diše i čine ga zdravim i higijenskim za spavanje.

 • Memoform HD

  Memoform HD je inovativna, visoko elastična pena sa visokom gustinom koja je izuzetno čvrsta. Zahvaljujući tome, poseduje veći kapacitet da se prilagodi obliku tela, savršeno prateći svačiju siluetu. Daje savršen komfor i pruža neuporedivu podršku leđima. Njena čvrstina i dug vek trajanja čine ovaj materijal idealnim za najsofisticiranije i tehnološki napredne proizvode.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.