Diamante Dual

Diamante Dual je elegantan i sofisticiran dušek za one koji traže vrhunsko opuštanje. Ovo je model dušeka u kojem se nalazi sva napredna tehnologija koju je Magniflex razvijao tokom 60 godina napornog rada. Dual Core tehnologija ga čini savršenim za one koji žele prilagođeni komfor, a pena obogaćena slezom donosi anti-upalni i umirujući odmor. Visina modela je 30cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Pena obogaćena slezom pruža osećaj vrhunske opuštenosti, ima protivupalna svojstva i pomaže da se lakše zaspi
 • Navlaka je sa OUTLAST® termoregulacionom tkaninom koja pomoću prirodnog voska omogućava optimalnu temperaturu tela
 • Dual Core tehnologija se sastoji od dva jezgra unutar dušeka koji omogućava dva različita nivoa udobnosti
 • Eliosoft jezgro daje pravilnu podršku kičmenom stubu i nežno zadržava telo u prirodnoj poziciji
Preporučuje se osobama koji žele maksimalnu udobnost bez ikakvih kompromisa.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 190.900 do 423.700 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka i prodajna mesta

Vaša spavaća soba je prva i poslednja stvar koju vidite svakog dana. To je vaše intimno carstvo gde provodite trećinu svog života, i utočište u kojem u svakom trenutku možete da pobegnete od sveta.


Diamante Dual dušek je napravljen sa slojem Slezove pene (Mallow foam) koja donosi umirujuće dejstvo i omogućava vam da lakše zaspite.


Za potpuni ugođaj ovaj dušek donosi i luksuz u vaš dom. Osetite udobnost, mekoću i odmor kakav zaslužujete.


Model dušeka Diamante Dual možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm (Dual Core tehnologija se izrađuje po meri u dimenzijama širim od 150cm).


Model Diamante Dual možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64


*Tahirović nameštaj TC ZMAJ, Autoput za Zagreb br.16, Beograd, 060/0727-222

Materijali

 • Elioform pena

  Elioform pena je sastavljena od dve vrste sunđerastog materijala, pri čemu jedan daje čvrstinu, a drugi stabilnost. Njena struktura je izrađena od mikro vazdušnih ćelija. Ove ćelije omogućavaju dušeku da diše i čine ga zdravim i higijenskim za spavanje.

 • Eliosoft pena

  Eliosoft pena je sastavljena od mikro ćelija koje su međusobno povezane kapilarima sa velikom gustinom. Zahvaljujući njenom sastavu materijal dobija idealnu čvrstinu i stabilnost. Iako ima iste osobine kao Elioform pena, njena struktura čini materijal mekšim.

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.

 • Mallow Foam

  Za izuzetno udobnu i meku podršku potrebno je jezgro izgrađeno od hidro pene u kombinaciji sa ekstraktima sleza. Slez ima anti-upalna svojstva i deluje umirujuće i blagotvorno na nervni sistem. Sloj sa ekstraktima sleza predstavlja kombinaciju dobrobiti za nervni sistem i pružanja meke, udobne i opuštajuće podrške.