Naturcomfort Deluxe

Naturcomfort Deluxe dušek može se uporediti sa malom zelenom baštom optimalne klime, divnih mirisa i svežeg povetarca koja pruža osećaj svežine. Visina dušeka je 30cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Dvostrani dušek koji nudi mogućnost izbora između tvrde i srednje tvrde strane
 • Navlaka dušeka je 100% organska i izrađena je od drvenih vlakana WoodenFiber
 • Izuzetna sposobnost termoregulacije i dodatno ojačane stranice dušeka
 • Preporučuje se osobama sa većom telesnom masom
Preporučuje se osobama koji imaju veću telesnu masu ili probleme sa polenskim alergijama.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 105.500 do 232.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka i prodajna mesta

Naturcomfort Deluxe je ortopedski dušek impresivne visine od 30 cm. Zahvaljujući svojstvima drvenih vlakana za regulaciju temperature, pogoduje cirkulaciji vazduha održavajući telo suvim tokom cele noći. Ekološki tekstil garantuje prirodno okruženje za spavanje. Navlaka dušeka od drvenih vlakana pruža stalnu svežinu i pomaže u regulisanju telesne temperature.


Jezgro Elioform pene nežno održava telo u pravilnom položaju dok memorijska pena sa svake strane dušeka podstiče opuštanje i pruža udobnost.


Naturcomfort Deluxe dušek vas vraća u prirodu.


Model Naturcomfort Deluxe možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64


*Tahirović nameštaj TC ZMAJ, Autoput za Zagreb br.16, Beograd, 060/0727-222

Materijali

 • Elioform pena

  Elioform pena je sastavljena od dve vrste sunđerastog materijala, pri čemu jedan daje čvrstinu, a drugi stabilnost. Njena struktura je izrađena od mikro vazdušnih ćelija. Ove ćelije omogućavaju dušeku da diše i čine ga zdravim i higijenskim za spavanje.

 • Wood (drvena) tkanina

  Wood tkanina je u potpunosti napravljena od celuloze. Ima veliku moć apsorpcije vlage zbog čega je navlaka dušeka uvek suva i prijatna. Deluje kao termoregulator i ima sposobnost da diše i neutrališe neprijatne mirise. Ova tkanina je meka na dodir poput pliša.

 • Memoform HD

  Memoform HD je inovativna, visoko elastična pena sa visokom gustinom koja je izuzetno čvrsta. Zahvaljujući tome, poseduje veći kapacitet da se prilagodi obliku tela, savršeno prateći svačiju siluetu. Daje savršen komfor i pruža neuporedivu podršku leđima. Njena čvrstina i dug vek trajanja čine ovaj materijal idealnim za najsofisticiranije i tehnološki napredne proizvode.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.