MagniStretch Sport

Inovativni dušek MagniStretch Sport koristi pritisak i težinu vašeg tela za blago istezanje tokom spavanja tako što se zone podrške kreću u suprotnim pravcima. MagniStretch Sport pruža dugoročnu korist za leđa smanjujući kontrakciju mišića i sprečavajući pritisak kičmenih pršljenova. Visina dušeka je 23cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Stretch tehnologija koristi pritisak i težinu vašeg tela za blago istezanje leđa tokom spavanja
 • Patent je sertifikovan je od strane ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION), najveće kiropraktičarske organizacije u SAD-u
 • Kombinovani slojevi jezgra dušeka od Eliosoft i Elioform pene
Preporučuje se fizički aktivnim ljudima i profesionalnim sportistima

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 103.800 do 230.600 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Dušeci MagniStretch linije su dizajnirani da blago istežu kičmu tokom spavanja, smanjujući svaku kontrakciju mišića i ublažavajući bol u vratu uzrokovan lošim držanjem. Sloj jezgra dušeka sa specijalno dizajniranim delovima koristi težinu vašeg tela da se kreće od donjeg dela do gornjeg dela leđa, istežući kičmu i povećavajući prostor između pršljenova.


MagniStretch se oslanja na tehnološki patent koji je razvijen u saradnji sa Odsekom za mašinstvo Univerziteta u Saragosi i rezultat je složene serije ergonomskih testova. Takođe je sertifikovan od strane ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION) - najveće kiropraktičarske organizacije u Sjedinjenim Državama - kako bi se osiguralo blagotvorno dejstvo dušeka u istezanju i opuštanju kičme.


Nakon nekoliko noći provedenih na ovom dušeku, osetićete kako se bol u leđima smanjuje dok napetost u vratu i mišićima nestaje.


Model dušeka Magnistretch Sport možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm.


Model Magnistretch Sport možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64

Materijali

 • Elioform pena

  Elioform pena je sastavljena od dve vrste sunđerastog materijala, pri čemu jedan daje čvrstinu, a drugi stabilnost. Njena struktura je izrađena od mikro vazdušnih ćelija. Ove ćelije omogućavaju dušeku da diše i čine ga zdravim i higijenskim za spavanje.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.