Armonia Dual

Armonia Dual dušek predstavlja savršen spoj prirodnih materijala i napredne tehnologije. Luksuzno dizajnirani dušek je namenjen osobama koje žele zdrav i higijenski odmor dok istovremeno uživaju u luksuzu u svom domu. Visina dušeka je 30cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Ugrađen naddušek za dodatni osećaj udobnosti
 • Airyform struktura obezbeđuje poboljšanu propustljivost vazduha kroz jezgro dušeka
 • Magnifoam pena za pravilan položaj kičme dodatno opušta mišiće
 • Dual Core tehnologija se sastoji od dva jezgra unutar dušeka koji omogućava dva različita nivoa komfora
Preporučuje se ljudima koji rade stresan posao, kao i parovima sa različitim potrebama za komforom.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 190.900 do 423.700 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Armonia dušek je namenjen svima koji žele da upoznaju pogodnosti naprednih tehnologija dok istovremeno koriste darove prirode.


Ovaj dušek je napravljen Airyform tehnologijom koja je zaslužna za poboljšani protok vazduha izbegavajući zadržavanje vlage. Na ovaj način vaš odmor će biti ne samo opuštajući, već i zdrav i higijenski.


Za potpuni ugođaj ovaj dušek donosi i luksuz u vaš dom. Osetite udobnost, mekoću i odmor kakav zaslužujete.


Model dušeka Armonia Dual možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm (Dual Core tehnologija se izrađuje po meri u dimenzijama širim od 150cm).


Model Armonia Dual možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64

Materijali

 • Eliosoft pena (Meka)

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.