MagniCool Gel

Najnovija tehnologija dvostruke zaštite od toplote. Magnigel pena i Magnicool tkanina osiguravaju jedinstveni osećaj svežine. Osećaćete se kao da spavate na oblacima. Visina dušeka je 30cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Tekstil ima poseban silikatni materijal koji zadržava toplotu i pruža nežan, hladan osećaj
 • Reguliše temperaturu, omogućavajući telu da se brže opusti i sprečava pregrevanje i noćno znojenje
 • Brže se zaspi, san je miran i dugotrajan
 • Poboljšava metabolizam
Preporučuje se osobama koje vole svež osećaj spavanja, miran i dug san

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 119.400 do 265.400 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka

Nakon višegodišnjih istraživanja i specifičnih testova, u Magniflex laboratorijama je stvorena evolucija gela – Magnigel pena. Predstavlja najprozračniji i najfleksibilniji materijal na tržištu. Magnigel pena je izuzetno meka i udobna zahvaljujući svojoj velikoj gustini, čime predstavlja savršenu podršku celom telu. Dušeku pruža osećaj svežine i mekoće zbog čega se osećate kao da ležite na oblaku.Inovativna MagniCool tkanina obezbeđuje jedinstven osećaj svežine, kao dodir blagog povetarca. Donosi slatko i meko buđenje kao da ste spavali na oblaku.


Termoregulaciona svojstva gela, zajedno sa udobnim omotačem memorijske pene, omogućavaju vam da se osećate dobro, bez obzira na temperaturu u prostoriji ili godišnje doba.


Model dušeka Magnicool Gel možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm.

Materijali

 • Magnigel pena

  Nakon višegodišnjih istraživanja i specifičnih testova, u Magniflex laboratorijama je stvorena evolucija gela prve generacije – Magnigel pena. Predstavlja najprozračniji i najfleksibilniji materijal na tržištu. Magnigel pena je izuzetno meka i udobna zahvaljujući svojoj velikoj gustini, čime predstavlja savršenu podršku celom telu. Dušeku pruža osećaj svežine i mekoće zbog čega se osećate kao da ležite na oblaku.

 • Eliosoft pena

  Eliosoft pena je sastavljena od mikro ćelija koje su međusobno povezane kapilarima sa velikom gustinom. Zahvaljujući njenom sastavu materijal dobija idealnu čvrstinu i stabilnost. Iako ima iste osobine kao Elioform pena, njena struktura čini materijal mekšim.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.