Classico Wave

Classico Wave je ergonomski oblikovan jastuk sa dvostrukim asimetričnim oblikom talasa koji pruža dodatnu podršku vašem vratu. Dupla visina jastuka nudi izbor između dve mogućnosti komfora.
Dimenzije: 60x43x11/10
3
godine garancije

Prednosti

  • Talasasti oblik podržava težinu vrata i glave
  • Prilagođava se telu nudeći savršenu podršku i opuštanje mišića
  • Dupla visina donosi dve mogućnosti komfora
  • Praktična i mekana navlaka od viskoze
Preporučuju se ljudima koji žele dvostruku udobnost i visinu, kao i oslobađanje stresa i bola u vratu.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 10.300 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Viskoza

    Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.