Abbraccio

Abbraccio jastuk dizajniran je da pruži mekanu podršku i visok stepen prozračnosti. Memosoft pena u kombinaciji sa mekanim vlaknima osigurava savršenu udobnost prilagođenu vašim individualnim potrebama.
Dimenzije: 72x42x15
3
godine garancije

Prednosti

  • Airyform tehnologija pruža dodatni protok vazduha kroz jastuk za maksimalnu svežinu
  • Nežna vlakna navlake sa dodatnim detaljima u plavoj boji za elegantni izgled Abbraccio jasuka
  • Memosoft pena pruža neverovatan osećaj ekstremne lakoće i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja
Preporučuje se osobama koje vole meku podršku i koji žele maksimalnu udobnost bez ikakvih kompromisa.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 15.000 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Memosoft

    Memosoft je udoban, anatomski materijal koji obuhvata telo, pružajući neverovatan osećaj ekstremne mekoće i izvanrednog komfora. Ovaj materijal vam donosi iskustvo spavanja kakvo nikada niste doživeli.

  • Viskoza

    Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

  • Super Soft Fiber