Piumino D’Oca

Piumino D’ Oca je jastuk izuzetne elegancije i mekoće. Ovaj tradicionalni jastuk je ispunjen organskim guščijim perjem i paperjem i kao takav predstavlja savršeno mekanu potporu za vrat, ramena i glavu tokom cele noći, istovremeno održavajući konstantnu telesnu temperaturu.
Dimenzije: 50x80
3
godine garancije

Prednosti

 • Nudi mogućnost oblikovanja jastuka za dodatni komfor
 • Reguliše mikroklimu tela
 • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele prirodnu čvrstinu i nežnost organskog perja.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 15.800 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

 • Pamuk

  Najvažnija karakteristika pamuka je njegova funkcija protoka vazduha koji čak i u kontaktu sa kožom tela ostaje svež. Ima sposobnost apsorpcije velikog dela vlage kako bi koža bila suva tokom cele noći. Iako mek, pamuk predstavlja materijal koji se teško oštećuje i čije vlakno je izdržljivo. Ukoliko želite izvrstan i neuporediv komfor, onda je pamuk idealan materijal za vas.

 • Guščije paperje

  Guščije paperje karakteriše odlična prozračnost kože i održavanje pravilne telesne temperature koja donosi izuzetno prijatan osećaj. Manje je i mekše od perja zbog čega nudi maksimalnu lakoću i zapreminu, kao i posebno meku udobnost. Poštuje mikroklimu tela i omogućava koži da diše održavajući konstantnu telesnu temperaturu.

 • Guščije perje

  Guščije perje je savršen regulator mikroklime tela. Zahvaljujući svojim fizičkim i hemijskim osobinama zadržava veliku količinu vazduha i održava konstantnu telesnu temperaturu u odnosu na uslove spoljašnje sredine, pri čemu koža može slobodno da diše.