Duogel

Duogel Maxi jastuk iz Magnigel kolekcije pruža dvostruku podršku. Pored besprekornog komfora, ovaj jastuk omogućava konstantnu mikroklimu donoseći neverovatan osećaj svežine tokom spavanja.
Dimenzije: 72x42x15
3
godine garancije

Prednosti

 • Magnigel termoregulaciona pena ispunjava njegovu unutrašnjost nudeći savršenu podršku i opuštanje mišića
 • Dvostrani komfor, sa jedne strane je Magnigel pena a sa druge mekša Memoform pena
 • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuju se za ljudima koji žele čvršće i veće jastuke, kao i osobama koje imaju problema sa povećanim znojenjem i temperaturnim razlikama.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 16.500 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

 • Magnigel pena

  Nakon višegodišnjih istraživanja i specifičnih testova, u Magniflex laboratorijama je stvorena evolucija gela prve generacije – Magnigel pena. Predstavlja najprozračniji i najfleksibilniji materijal na tržištu. Magnigel pena je izuzetno meka i udobna zahvaljujući svojoj velikoj gustini, čime predstavlja savršenu podršku celom telu. Dušeku pruža osećaj svežine i mekoće zbog čega se osećate kao da ležite na oblaku.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.