Virtuoso Standard

Virtuoso Standard jastuk dolazi iz Virtuoso kolekcije koja je sinonim za izvanredan kvalitet. U izradi ovih jastuka kombinovani su ekskluzivni materijali i vezena tkanina sa elegantnim ljiljanima, koji predstavljaju simbol grada Firence. Dragoceni materijali i jedinstvena prirodna vlakna garantuju neuporediv odmor.
Dimenzije: 72x42x12
3
godine garancije

Prednosti

  • Navlaka izrađena od viskoze i satena sadrži bočni rajsferšlus za lako skidanje i pranje
  • Slezova pena koja umiruje i opušta nervni sistem čini unutrašnjost jastuka
  • Pogodan je za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji vole mekše jastuke i koji žele mir i luksuz u spavaćoj sobi.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 13.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Slezova pena

    Za izuzetno udobnu i meku podršku potrebno je jezgro izgrađeno od hidro pene u kombinaciji sa ekstraktima sleza. Slez ima anti-upalna svojstva i deluje umirujuće i blagotvorno na nervni sistem. Sloj sa ekstraktima sleza predstavlja kombinaciju dobrobiti za nervni sistem i pružanja meke, udobne i opuštajuće podrške. Vrhunska definicija udobnosti nalazi se nadohvat ruke.

  • Viskozni saten

    Ovaj materijal kombinuje meku i svilenu na dodir viskozu sa blistavim i elegantnim satenom. Ima odličnu sposobnost raspršivanja vlage dušeka. Zahvaljujući ovoj sposobnosti, viskozni saten olakšava protok vazduha u dušeku.