Relano memory

Relano memory jastuk pruža idealanu podršku za sve one koje žele klasičan dizajn jastuka. Prozračna navlaka u kombinaciji sa Memoform memorijskom penom pruža savršen odmor.
Dimenzije: 72x42x12
3
godine garancije

Prednosti

  • Viskozna navlaka sa rajsferšlusom za lako pranje i održavanje
  • Memoform HD memorijska pena koja reaguje na pritisak i omogućava miran san cele noći
  • Prozračan materijal koji donosi u vaš krevet miran i svež odmor
Preporučuje se osobama koje žele klasičnu formu jastuka sa stabilnom podrškom vratu
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 8.300 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Viskoza

    Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.