Superiore Maxi

Jastuci iz Superiore kolekcije spajaju najnaprednije tehnologije kako bi omogućili besprekornu udobnost tokom spavanja. Tradicionalni dizajn jastuka kombinuje OUTLAST® prekrivač i Memoform sloj garantujući hladan i suv odmor.
Dimenzije: 72x42x15
3
godine garancije

Prednosti

  • OUTLAST® termoregulaciona tkanina je korišćena za izradu navlake
  • Memoform pena daje neophodnu podršku i opuštanje mišića
  • Pogodan za sve položaje tela tokom spavanja
Preporučuje se ljudima koji žele čvršće i veće jastuke, kao i hladan, svež i prijatan osećaj na licu.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 18.800 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Outlast

    Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.