Naturcomfort

Natur Comfort jastuk može se uporediti sa malom zelenom baštom optimalne klime, divnih mirisa i svežeg povetarca koja pruža osećaj svežine.
Dimenzije: 72x42x12
3
godine garancije

Prednosti

  • Navlaka dušeka je 100% organska i izrađena je od drvenih vlakana WoodenFiber
  • Izuzetna sposobnost termoregulacije kao i sa pojačanim protokom vazduha kroz jastuk
  • Mekana pena jezgra koja sa savršeno prilagođava obliku tela
Preporučuje se ljudima koji imaju problem sa alergijama, astmom ili drugim respiratornim tegobama.
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 12.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Wood (drvena) tkanina

    Wood tkanina je u potpunosti napravljena od celuloze. Ima veliku moć apsorpcije vlage zbog čega je navlaka dušeka uvek suva i prijatna. Deluje kao termoregulator i ima sposobnost da diše i neutrališe neprijatne mirise. Ova tkanina je meka na dodir poput pliša.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.