MagniProtect Classic

Navlaka sa MagniProtect tehnologijom garantuje eliminaciju skoro 100% uobičajenih virusa i bakterija u roku od nekoliko minuta (ISO 18184 i ISO 20743 za antivirusnu i antibakterijsku efikasnost)
Dimenzije: 72x42x12
3
godine garancije

Prednosti

  • MagniProtect tkanina kombinuje dva antivirusna i antibakterijska svojstva - jone srebra i lipozome. Lipozomi-mikromehurići koji se koriste u medicini. Uništavaju viruse umotane u Lipide, kao što je npr. Korona virus tako što prodiru kroz njihovu ćelijsku membranu i razgrađuju je. Srebrni joni privlače suprotno naelektrisane patogene i sprečavaju njihovo širenje.
Preporučuje se osobama koju imaju potrebu za povećanim stepenom zaštite od virusa, bakterija i grinja
Više o materijalima
Idealno za spavanje:
Cena 12.200 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Za više informacija nas pozovite ili posetite naš salon. kontaktirajte nas
Nivo komfora

Magniflex jastuci su tu da vam olakšaju svakodnevne obaveze omogućavajući neophodan zdrav san. Među različitim uzrocima bola u vratu i leđima najčešći su mnogo provedenih sati ispred računara, nedostatak fizičke aktivnosti i promena temperature.


Različite kolekcije Magniflex jastuka nude mogućnost izbora između niskog ili visokog, mekanog ili čvrstog, kao i većeg ili manjeg jastuka. Odaberite Magniflex jastuk koji najbolje odgovara vašim potrebama i probudite se sa osmehom na licu.

Materijali

  • Srebrna vlakna

    Srebro je materijal koji poseduje izvanredna antibakterijska i termička svojstva. Doprinosi i odličnom protoku vazduha koji je neophodan za zdrav san.

  • Viskoza

    Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

  • Memoform

    Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.