Dolce Vita

Dolce Vita je najprodavaniji Magniflex dušek na tržištu. Italijanski način života inspirisao je dizajniranje ovog dušeka. Predstavlja pravi izbor za sve osobe koje imaju problem sa temperaturnim razlikama, prevrtanjem i buđenjem tokom noći i nepravilnim položajem tela. Visina dušeka je 25cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Navlaka od viskoze sa OUTLAST® tehnologijom za regulisanje telesne temperature
 • Dual Core tehnologija se sastoji od dva jezgra unutar dušeka koji omogućava dva različita nivoa trvdoće, posebno za svaku stranu dušeka
 • Memoform pena kojom je dušek ispunjen, prilagođava se obliku tela i omogućava dodatnu udobnost
 • Najprodavaniji Magniflex dušek na tržištu
Preporučuje se parovima koji imaju različite potrebe za komforom.

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 115.400 do 250.500 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka i prodajna mesta

Za mirne noći i zdrav san ovaj dušek donosi optimalnu telesnu temperaturu i održava je idealnom tokom cele noći. Probudite se naspavani i spremni za novi dan.


Dolce Vita dušek je idealan za parove koji imaju različite želje kada je udobnost u pitanju. Nema potrebe da kupujete dva odvojena dušeka, samo okrenite jezgro ovog dušeka i lezite na mekanu, odnosno čvrstu stranu. Samo jedna noć provedena na ovom dušeku je dovoljna da se uvide njegove karakteristike koje ga čine najprodavanijim Magniflex dušekom na tržištu.


Model dušeka Dolce Vita možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm (Dual Core tehnologija se izrađuje po meri u dimenzijama širim od 150cm).


Model Dolce Vita možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64


*Tahirović nameštaj TC ZMAJ, Autoput za Zagreb br.16, Beograd, 060/0727-222

Materijali

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.