Magnistretch

Glavna odlika Magnistretch dušeka je njegova mogućnost nežnog istezanja leđa i kičme tokom spavanja. Inovativna tehnologija koristi pritisak i težinu vašeg tela za istezanje tako što se zone podrške kreću u suprotnim pravcima. Ovaj model dušeka pruža dugoročnu korist za leđa smanjujući kontrakciju mišića i sprečavajući pritisak kičmenih pršljenova. Visina dušeka je 25cm.
100
godina garancije

Prednosti

 • Stretch tehnologija koristi pritisak i težinu vašeg tela za blago istezanje leđa tokom spavanja
 • Sertifikovan od strane ACA (AMERICAN CHIROPRACTIC ASSOCIATION)
 • Navlaka od viskoze sa OUTLAST® termoregulacionom tkaninom koja pomoću prirodnog voska omogućava optimalnu temperaturu tela
 • Nežno isteže kičmu i lumbalni deo leđa
Preporučuje se fizički aktivnim ljudima i profesionalnim sportistima

Nivo komfora

 • Tvrd
 • Srednje tvrd
 • Srednje mek
 • Mek
Više o materijalima
Cena od 149.200 do 331.800 * Cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om.
Mogucnost placanja do 12 mesecnih rata.
Za više informacija nas pozovite.
kontaktirajte nas
Opis dušeka i prodajna mesta

Zahvaljujući seriji ergonomskih testova i ispitivanja uz pomoć Mašinskog fakulteta u Saragosi, Magniflex je proizveo dušek koji nežno isteže kičmu, lumbalni i leđni deo kao i vratne pršljenove tokom spavanja. Patent je sertifikovan od strane ACA-e, najveće kiropraktičke organizacije u SAD-u.


Nakon nekoliko noći provedenih na ovom dušeku, osetićete kako se bol u leđima smanjuje dok napetost u vratu i mišićima nestaje. Za osećaj lakoće i prijatnosti zaslužna su super mekana vlakna koja vam donose blagostanje tokom cele noći. Bez obzira da li je zima ili leto, vaša telesna temperatura će biti optimalna tokom cele noći provedene na ovom dušeku.


Model dušeka Magnistretch možemo izraditi i po meri koja vam je potrebna a nije u osnovnoj ponudi. Izrada dušeka po meri je moguća za dimenzije šire od 120cm.


Model Magnistretch možete pogledati i isprobati na sledećim adresama:


*Magniflex showroom, Dimitrija Tucovića 115, Beograd, 011/344-33-64


*Tahirović Premium Store, Jurija Gagarina 22z (A blok), Novi Beograd, 060/640-60-35


Materijali

 • Outlast

  Outlast® je termoregulaciona tkanina koja održava idealnu temperaturu konstantnom i poboljšava vaš san. Tehnologija zatvorena u sebi koristi materijale za promenu faza, odnosno sastoji se od nekoliko miliona sfera napravljenih posebnim voskom koji se topi na temperaturi od 36 stepeni. Čim temperatura krene da raste ova tehnologija apsorbuje višak toplote. Nakon što temperatura počne da pada, kuglice unutar materijala počinju da se konsoliduju i oslobađaju akumuliranu toplotu. Ova tkanina je prvobitno bila primenjivana u svemirskim odelima astronauta.

 • Super mekana vlakna

  Podlogu od mekanog vlakna odlikuje izuzetni kvalitet mekoće i prozračnosti. Njen poseban sastav donosi osećaj neuporedivog blagostanja i poboljšava percepciju komfora tokom spavanja. Garantuje delikatnu i očaravajuću podršku celom telu kao tokom najnežnijeg ušuškavanja.

 • Viskoza

  Viskoza je meko visokotehnološko vlakno svilenkaste teksture. Izrađena je od celuloze i vrlo je prijatna na dodir. Podstiče isparavanja vlage iz dušeka i jastuka zahvaljujući sposobnosti raspršivanja vlage.

 • Memoform

  Memoform predstavlja najbolji anatomski materijal od svih koji se koriste u proizvodnji. Dizajniran je da reaguje na težinu tela, kao i da se prilagodi bilo kom tipu telesne građe. Zbog ove karakteristike omogućava prijatan osećaj lakoće tokom sna istovremeno opuštajući telo.

 • Magnifoam

  Velika gustina i mikroćelijske strukture karakterišu Magnifoam. Ova pena nudi optimalnu podršku, elastičnost i prozračnost. Naša tradicionalna ortopedska pena daje čvrstu podršku bez preterane tvrdoće i pritiska u gornjem delu tela. Zahvaljujući različitom molekularnom sastavu dostupna je u dve verzije: Magnifoam Eliosoft, meka i gipka pena, i Magnifoam Elioform, tvrđa i kompresivna pena. Na ovaj način omogućava kvalitetan san i udovoljava svim individualnim potrebama kupaca.